Monthly Archives: februari 2015

Expositie 3 – 2015


KUNSTwerk aan de winkel opent de 3e expositie van seizoen 2015.
Het is nu weer tijd voor de volgende expositie van 8 weken in ‘KUNSTwerk aan de winkel’ op Winkelboulevard Nesselande. Wederom is de organisatie er in geslaagd een mooie, gevarieerde expositie samen te stellen.
Kunstenaars uit Rotterdam-Alexander, Rotterdam-Nieuw Terbregge, Rotterdam-Hillegersberg/Schiebroek, Capelle aan den IJssel en Zuidplas hebben de mogelijkheid om hier te exposeren. Kunstwerken van professionele en niet professionele kunstenaars uit deze wijken en gemeenten zijn te bezichtigen op woensdag-, vrijdag-, zaterdag- en zondagmiddag van 13:00 uur tot 17:00 uur.

Tijdens de opening zijn de betreffende kunstenaars aanwezig en kunnen een toelichting geven op hun werk.

De nieuwe expositie wordt op zondag 15 februari om 14.00 uur officieel geopend door de heer Anne de Vries, Directeur/Eigenaar van Bubble Projects. Bubble Projects verzorgt onder meer exposities in de meeste Hilton Hotels in Europa. De heer de Vries zal tevens voor een speciale prijs het boek “European Contemporary Artists 2015” te koop aanbieden.

Karin Berg, exposant van expositie 2 en mede organisator, en Anneke v.d. Meer, exposant van deze expositie, zullen de verkochte boeken signeren. Aan de werken van zowel Karin als Anneke, is een pagina in dit boek gewijd.

 

De volgende kunstenaars zijn te bezichtigen:

Willy Becx
Henk Berg
Ank Boelema-Strasters
Nel Boerma-Water
Ingrid Bos-Sonnenberg
Elly ter Heurne
Toni Kasteele
Josiane van Komen
Ans de Koning
Ida Kurniawan
Agaath de Kwaadsteniet
Herman Langezaal
Anneke v.d. Meer
Betty Seijner
Yvonne Suijkerbuijk
Rouzbeh Tahmassian

Locatie KUNSTwerk aan de Winkel: Maltaplein 56, Rotterdam Nesselande.

Indien u interesse heeft om de winkel te bemannen stuur dan een mail naar KWADW12@gmail.com

 

Category: Actueel