EXPOSITIE 1 2014/2015

Reacties uitgeschakeld voor EXPOSITIE 1 2014/2015

Helaas is deze expositie afgelopen.  In het totaal hebben wij 825 bezoekers mogen ontvangen.  De volgende expositie wordt geopend op zondag 14 december om 14:00 uur.   Vanaf heden neemt Sinterklaas de galerie over en kunt u een bezoekje brengen aan het “Sinterklaasmuseum”.

 

NIEUWE EXPOSITIE

Opnieuw is er een boeiende selectie gemaakt van het aangeboden werk. De kunstenaars komen uit de deelgemeente Prins Alexander en de direct aangrenzende gemeentes, Zuidplas, Nieuw Terbregge en Capelle aan den IJssel.

Kunstminnende vrijwilligers genieten er van om van elke expositie een waar museum te maken. Technieken, stijlen, kleuren en niveaus worden zo gekozen dat de verschillende werken een compleet plaatje worden.

De exposanten; Ria Suchorski, Kitty van der Linden, Bert Ernooij, Annemieke van Oosten, Ingrid Olieman, Simone van Beers, Anita van de Torre, Susan Broman, Wanja Meijer, Irina van den Broek, Tom Melsen, Els Mulder en Joke Diehle zijn tijdens de opening aanwezig en vertellen met plezier het verhaal bij hun werk.

De galerie is vrij toegankelijk  en is geopend op woensdag-, vrijdag-, zaterdag- en zondag middag van 13:00 – 17:00 uur.

Mocht u interesse hebben om de winkel als vrijwilliger te bemannen dan kunt u dat kenbaar maken door een mail te sturen. Voor meer informatie zie de website www.kunstwerkaandewinkel.nl  of kwadw12@gmail.com of tineke.vandenberg@buurtwerk.nl

KunstWerk aan de Winkel is te vinden op het Maltaplein 56, Winkelcentrum Boulevard, Rotterdam-Nesselande.