Blog Archives

Opening expositie 2 2014/15


Bekijk hier de video registratie van de opening van de 2e expositie van seizoen 2014/15.

 

 

Deze promotiefilm is mogelijk gemaakt door dhr. A. Daci van Tournesol-ac.com.

tournesol

Tournesol Art & Culture is een creatieve, dynamische en multidisciplinaire organisatie, gericht op kunst, cultuur, educatie en entertainment. Tournesol, organiseert en voert projecten uit op het gebied van muziek, dans, theater, beeldende kunst, multimedia en educatie.

Geïnteresseerd ?, meer informatie kunt u vinden onder www.Tournesol-ac.com. 

Opening februari-Expositie (met FlashMob) 2012


Bekijk hier het uitgebreidere filmpje van de opening van de Februari-Expositie 2012. Elly Kern houdt een korte toespraak en er zijn close-ups van de tentoongestelde schilderijen te zien. Natuurlijk met FlashMob!

Tijdens de opening van de Februari Expositie van KUNSTwerk aan de Winkel heeft Popkoor Ness een FlashMob verzorgt! Een voor het publiek verrassende actie dus, waarvan wederom een mooi filmpje is gemaakt.

Opening KunstWerk aan de Winkel 2012


Op Zaterdag 14 januari 2012 is KUNSTwerk aan de Winkel onder veel belangstelling geopend door Henk Koedijk van de deelgemeente Prins Alexander. Het was een zeer geslaagde middag met hapjes, drankjes, een echte barista die koffie schonk en een ‘live’ performance van Jacques Tange. Er is een prachtig filmpje gemaakt van de opening.